Važnost kisika za ljudsko tijelo

Važnost kisika za ljudsko tijelo

S obzirom na svakodnevni način života tijelo ne koristi dovoljno kisika. Količina kisika koju uzima iz zraka je nedovoljna za potrebe kvalitetnog funkcioniranja (dugotrajni rad u uredu, nedovoljno kretanje uzrokuju nedostatak nutritijenata, umornu kožu, fleke, celulit, masno tkivo itd.). Prema istraživanjima osoba može dnevno preko kože apsorbirati oko 5,5l kisika koji može održati 60 trilijona stanica u dobroj funkciji i kondiciji i producirati nove stanice. U eri dinosaura volumen kisika u zraku je bio od 38-50%, na početku 18 stoljeća 30%, na početku 20 stoljeća 23%, dok je sad ispod 20%. Boravak u gradu, dugotrajni rad na kompjuteru, nedostatak kretanja na čistom zraku induciraju nedostatak kisika u našem tijelu. Zdrava koža i ostali organi trebaju dovoljno kisika, ukoliko ga nedostaje usporava se metabolizam, ubrzava se proces starenja kože, nastaju problemi na koži lica (žuto sivo lice, fleke, bore, disbalans sekrecije masti i nastajanje akni). Osobe kojima dugo vremena nedostaje kisika oboljevaju od bolesti dišnog sistema, visokog tlaka itd.

Preko Oxygen uređaja vršimo bezbolnu terapiju kisikom i koristimo oxygen da se u potpunosti absorbiraju aktivne supstance duboko u kožu (hialuron, oxygen serum itd). Svaka od supstanci je samo dodatni plus u kombinaciji sa kisikom i imaju pozitivno simultano djelovanje.

Oxygen terapijom ubrzavamo metabolizam i oporavljamo organizam („resetiramo“ rad kože i organa). Možemo promatrati direktno iz grafikona da je nakon 6 tjedana tretirajućeg ciklusa dokazano i vidljivo – površina kože obnovljena, glađa, zategnutija, elastičnija i čišća (to možete usporediti sa rastvorenom jabukom koja je odstajala i površina joj je sivo smeđa i sa zdravom koja je tek rastvorena).

NEDOSTATAK KISIKA U LJUDSKOM TIJELU UZROKUJE: Usporavanje metabolizma, sivilo kože lica, fleke, široke pore, loša memoriju, oslabljen dišni sustav, podočnjaci, katarakta, osjetljivost očiju, bronhitis, visoki krvni tlak, mentalna disfunkcija, insuficijencija krvnih žila i srca, hemeroidi, zatvor stolice, psorijaza, emfizem, reumatske bolesti pa čak i tumori.

INHALIRANJE KISIKA

Inhalirati kisik znači svakoj našoj stanici dati kisik koji je uskraćen uslijed današnjeg načina života i atmosferskih prilika. Na taj način štitimo organizam od raznih oštećenja i bolesti i repariramo postojeća oštećenja.

SPREJANJE KISIKA

Sprejanjem i injektiranjem kisika vratiti će se sjaj kože, elastičnost i ujednačenost. Biti će zdravija, svježija i znatno manje sklona alergijskim reakcijama, dermatološkim problemima i oboljenjima. Koža će biti sposobna na veću apsorpciju hranjivih tvari i njihovo djelovanje.