Valentine’s Day

Valentine’s Day

Posebni beauty tretmani povodom Valentinova

Dan zaljubljenih praznik je ljubavi koji, slavili ga ili ne, ipak možete provesti ugađajući sebi i svojim bližnjima. Baš zato Beauty centar ‘Touch’, koji je prošle godine otvorio svoja vrata u Splitu, pripremio je posebne poklon bonove.

Voljenu osobu možete iznenaditi masažom, tretmanom lica ili nekom drugom uslugom ovog salona, a ako se ne možete odlučiti, njegovo ljubazno osoblje pomoći će vam u odabiru savršenog poklona. Poklon bon imate priliku dodatno personalizirati ukrasnim detaljima ili ljubavnom porukom, kako bi gestu darivanja povodom Valentinova učinili još posebnijom.

Prijedlozi ponude za nju i njega su relax masaža u trajanju od 60 minuta (on) i tretman lica (ona), čija kombinacija iznosi 350 kuna. Drugi prijedlog je spa pedikura za njega i spa manikura za nju, a tretmani zajedno iznose 280 kuna. Osim toga, može se kupiti bilo koja druga usluga iz ponude Beauty centra ‘Touch’, i to po 20% povoljnijoj cijeni sve do Valentinova, 14. veljače.

Salon možete posjetiti na adresi Ulica Vjekoslava Spinčića 2i u Splitu ili o njemu i samoj ponudi saznati više na Facebook stranici.

Link na članak – Beauty Centar Touch