Tretmani tijela

Home » Usluge » Tretmani tijela

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.

KING SHAPE TRETMAN

King shape tretmani su idealno rješenje modernog vremena jer su ugodni, rezultati su vidljivi odmah i ne zahtijevaju vrijeme oporavka. King shaping kombinira mehaničke rolere i vakuumski usis u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom. Zbog svog snažnog anticelulitnog učinka te osnažujući vlakna vezivnog tkiva, ove tehnologije su upotpunile proces ultrazvučne kavitacije u svrhu ljepše i zategnutije kože te lijepo oblikovanog tijela bez celulita.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože. Pokreti su snažniji i intenzivniji nego kod klasične masaže, a izravno utječu na vezivno i masno tkivo.

MADEROTERAPIJA

Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfe, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksikaciju i relaksaciju organizma. Popularno nazvana ‘masaža oklagijama’ preporuča se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, straznjici, rukama, te trbuhu.

Preporuka je dolaziti u nizu od 10 tretmana svaki ili svaki drugi dan za najbolji rezultat.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija se ne radi oklagijama ili valjcima, već drvenim čašicama. Način rada je potpuno drugačiji i prilikom masaže djelujemo u duboke slojeve tkiva te aktiviramo stanice iznutra. Masne naslage na području leđa, trbuha, unutarnje strane bedara, kao i jahače hlače odlaze u nekoliko tretmana. Nakon svakog tretmana vidi se velika promjena na cijelom području koje tretiramo