Trepavice i obrve

Home » Usluge » Trepavice i obrve

Niti jedna žena ne može odoljeti gustim, uvijenim i dugim trepavicama.

Ako priroda i nije bila darežljiva po pitanju vaših trepavica, tu su maskara, lash lift i umjetne trepavice koje će vaš pogled zasigurno učiniti romantičnijim.

Od pamtivijeka se zavodilo pogledom, a trepavice su jedan od ženskih aduta koji je lako istaknuti maskarom i lash liftom.

THREADING

Threading je drevna metoda uklanjanja dlaka koji je nastao u Indiji, srednjem i dalekom istoku, te je trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u zapadnim zemljama. Za razliku od čupanja pincetom, uklanja dlačice jednom čistom linijom i čupa više dlačica odjednom, te tako puno brže, lakše, bezbolnije i bez iritacije kože oblikujemo obrve.

LASH LIFT

Lash lift je uvijanje ili podizanje prirodnih trepavica čime ih vizualno produljujemo. Tretman upotpunjujemo bojanjem trepavica te 3D fillerom, završnom njegom prirodne dlake. Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije. Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

BROW LIFT

Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva; guste, čupave,neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik.