Njega ruku i stopala

Home » Usluge » Njega ruku i stopala

Ne zaboravite da su ruke stalno izložene pogledima i odaju godine. Njegujte ih redovito jer često će baš pogledom na njih netko stvoriti prvi dojam o vama.

Stopala nisu izložena cijelu godinu, pa ih tijekom zime zapostavljamo. Dočekajte spremni njihovo prvo otkrivanje i pripremite ih na vrijeme za prve zrake sunca.

PEDIKURA

Najveće opterećenje na tijelu trpe noge i stopala.

Izloženi su svakodnevnom pritisku tjelesne mase čak i onda kada sjedimo jer time usporavamo cirkulaciju i protok limfe.

Redovitim tretmanima pedikure štitimo stopala i nokte od raznih traumatskih promjena jer zdrava i njegovana stopala utječu na zdravlje cijelog tijela.

MANIKURA

Lijepe i njegovane ruke su ogledalo svake osobe te također puno govore o Vašoj osobnosti. Treba ih pravilno i redovito njegovati kako bi postigli najbolje za zdravlje noktiju. 

Pravilnom manikurom pozitivno djelujemo na kvalitetu noktiju.

SPA NJEGA

Kvalitetnim proizvodima Opi ProSpa i ugodnom masažom stvaramo novu dimenziju tretmana i njege ruku ili stopala.

TRAJNI LAK OPI

OPI Gelcolor trajni je lak iznimno prirodnog izgleda, čvrstoće i visokog sjaja. Poseban je po tome što nakon nanošenja ostaje na noktima i preko 20 dana. Kroz to vrijeme nokti ne mjenjaju oblik ni sjaj, a boja ostaje postojana kao prvog dana.

GRADIVNI TRAJNI LAK

Gradivni trajni lak novija je tehnika ojačanja prirodnih noktiju, pogodna za sve tipove noktiju pa čak i one najkrhkije.

B/S ŠPANGA

Ispravljanje i liječenje uraslog nokta B/S špangom ponekad je dugotrajan no učinkovit proces,zavisno od veličine i stanja urastanja.Ne možemo u 30 dana izliječiti nešto što je zanemarivano ili se dešava godinama,no odmah nakon postavljanja provodi olakšanje i otklanjanje boli .Svakim sljedečim dolaskom i postavljanjem nove špange, koja na noktu stoji 30 dana,te se mijenja novom, provodi se novo izvlačenje i smanjenje uraštanja, do potpunog izlječenja.