Masaže

Home » Usluge » Masaže

Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže riječ, njezin učinak mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanja zdravlja. Ime joj potječe od arapske riječi massa što znači dodir (eng.touch).

Izazvani dodirom, milijuni receptora u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno djeluje na živčani sustav jer smiruje nervozu i smanjuje razinu štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Kod nas možete pronaći;
– Relax masažu
– Medicinsku masažu
– Sportsku masažu
– Gestal
– Aroma masažu
– Piling tijela

RELAX MASAŽA

Relax masaža se fokusira na pružanje relaksacije, ublažavanje napetosti mišića i poboljšanje cirkulacije krvi. Primarni cilj je da pomogne ljudima u obavljanju svakodnevnih zadataka i pomogne u oporavku od stresa.

MEDICINSKA MASAŽA

Ovaj tip masaže možemo izdvojiti kao najučinkovitiji i klijentima najprivlačniji tip masaže iz razloga jer se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipuliranja tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišića i mišićnom fascijom). Masaža se izvodi rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Medicinsku masažu primjenjujemo usmjeravajući se prema dijagnostici i problemu radi kojeg se osoba i javila za tretman.

SPORTSKA MASAŽA

Pomaže uklanjanju nagomilanih štetnih tvari, opuštanju spazma i napetosti u mišićima, vezivnom tkivu, tetivama, zglobovima i bržem oporavku mišića i organizma. Sportsku masažu klijent traži kada želi snažnu masažu usmjerenu na mišiće.

GESTAL

Gestal je masaža koja putem specifičnih, dubokih, sporih i progresivnih pokreta; kod kojih koristimo podlaktice i nadlaktice; dovodi do promjene napetosti u mišićnim fascijama i do relaksacije.

AROMA MASAŽA

Aromamasaža je tehnika masaže gdje se kombinacijom aroma ulja i tehnike masiranja postiže potpuno opuštanje tijela. Aromamasaža tretira tijelo tako da omogućuje pravilan tok energije kroz energetske kanale tijela. Isto tako uravnotežuje tijelo, prihranjuje kožu, opušta i podiže raspoloženje.
Aromamasaža je često dopuna aroma tretmanima tijela, osobito ako je cilj detoksikacija tijela.

PILING TIJELA

Piling osigurava uklanjanje mrtvih stanica kože, jačajući cjelokupno zdravlje vaše kože pospješujući protok krvi, stimulirajući proizvodnju kolagena i poboljšavajući teksturu i sjaj.