Ugođaj prožet sjajem, zlatom i raskoši

Ugođaj prožet sjajem, zlatom i raskoši

Posjetili smo novootvorenu poslovnicu poznatog beauty salona u Splitu, čije uređenje potpisuje dizanerica Angelika Kolarić

Kozmetičarka Monika Miše svoju je ljubav prema poslu gradila kroz devet godina rada u kozmetičkim salonima, a logičan slijed bilo je otvorenje vlastitog beauty centra u kojemu je klijentima željela pružiti stečene vještine, znanje i profesionalnost. Od tada je prošlo osam godina, a njezin je Beauty centar Touch ubrzo postao poznata splitska oaza ljepote u kojoj su “self care” rituali dovedeni gotovo do savršenstva. Vodeći se sve većom željom klijenata i njihovom potrebom za predahom od užurbane svakodnevice kako bi odmorili tijelo i duh te se posvetili isključivo sebi, odlučila je otvorila novu poslovnicu, također u Splitu.

U modernoj novogradnji, na adresi Poljička cesta 26 D, smjestio se prostor površine 100-tinjak kvadrata, čije je uređenje, baš kao i prije osam godina, prepušteno studiju Angelika Design.

– Prostor je bio u “roh-bau” fazi, a naš angažman je uključivao idejno rješenje, kompletni projekt uređenja od grubih radova do detalja obrade finih radova, zatim definiranje obloga i obrada zidova kao što su korištenje kombinacije mikrocementa s dekorativnom keramikom, dekorativnih pregrada u prostoru, specifikacije i odabira namještaja, rasvjete, dekoracija, materijala i boja tekstilnih detalja uređenja, odabir biljki, specifikacija rasvjete prostora, sve do finalnog dekoriranja prostora za fotografiranje i otvorenje… – prepričava dizajnerica Angelika Kolarić.

Dodaje kako su se stilom uređenja “naslonili” na već postojeći prostor “Toucha”, a najzahtjevnije je bilo spojiiti praktičnost za rad s ljepotom interijera, udobnošću, komforom i svojom vizijom.

– Smjer uređenja je jasno bio zadan, a cilj nam je bio da prostor ostane prepoznatljiv. Željeli smo ostvariti ugođaj koji svaka žena poželi kad uzima vrijeme za sebe, prožet sjajem, zlatom i raskoši – opisuje.

Prostorom dominiraju puderasti tonovi koji opuštaju i pozitivno utječu na psihičko i fizičko stanje, te tople, zemljane nijanse koje se isprepliću s upečatljivim zlatnim detaljima. Bijele i bež fotelje te sofe doprinose prozračnosti prostora, a drvene police na zidovima dodatno pojačavaju topli ugođaj. Za “cozy” atmosferu zaslužne su i brojne lampe i drugi izvori svjetla, vaze s bijelim ružama, kao i savršen izbor detalja koji zaokružuju ideju o decentnom, elegantnom prostoru uređenom s dozom svedenog luksuza.

– Svi profesionalni masažni stolovi i svi profesionalni detalji u interijeru poput stolaca kupljeni su u trgovini specijaliziranoj za takve vrste proizvoda. Za dio opreme zaslužan je LOFT Zagreb, dok je namještaj po mjeri izrađen u DIN interijerima. Garnitura u centru salona je rađena u suradnji s tvrtkom Sedille. Metalna pregrada koja dominira prostorom također je rađen po mjeri, dok su dekoracije kupljene u Chair4u. U podnim i zidnim oblogama sudjelovale su tvrtke Brodomerkur i Cult, iz kojih smo smišljeno izdvojili brendove poput Laufena i Porcelanose te smo ih obogatili špinama iz Axorovog asortimana. Rasvjeta je brenda Karman… – nabraja dizajnerica Angelika Kolarić.

Vlasnica salona Monika Miše dodaje kako je cilj Beauty Centra Touch ostvariti viziju ljepote i pružiti klijentima sve na jednom mjestu, koristeći najnovije tehnike i tehnologije koje nudi estetska industrija. Beauty usluge podijeljene su u šest kategorija: tretmani lica, tretmani tijela, masaže, njega ruku i stopala, depilacija te trepavice i obrve.

Pročitajte na linku –

https://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/sto-svaka-zena-zeli-kad-uzima-vrijeme-samo-za-sebe-ugodaj-prozet-sjajem-zlatom-i-raskosi-15329129

Tko je sve pisao o nama ☺️ ;

https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/zavirite-u-novootvoreni-beauty-centar-touch-u-splitu-foto-20230424

https://diva.vecernji.hr/beauty/zavirite-u-novootvoreni-beauty-centar-touch-u-splitu-19509

https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/maja-suput-metalik-sandale-u-boji-koja-priziva-ljeto—778246.html

https://living.vecernji.hr/interijeri/splitska-oaza-ljepote-odusevila-nas-je-fantasticnim-interijerom-1674778