Poznati splitski salon ljepote ima sjajne novosti za proljeće

Poznati splitski salon ljepote ima sjajne novosti za proljeće

Ususret svojoj trećoj godišnjici i trećoj obljetnici poslovanja, splitski Beauty centar Touch s nama je podijelio uzbudljive novosti s kojima je u 2019. odlučio dodatno obogatiti svoju ionako već raznovrsnu ponudu o kojoj dovoljno govore brojne zadovoljne klijentice salona.

Poznata beauty oaza u Splitu u posljednjih je nekoliko godina postala jedna od omiljenih adresa za uljepšati se, a uoči proljetne sezone i sama je doživjela mali makeover. Kako nam otkriva vlasnica Monika Miše, Beauty centar Touch prije nekoliko je mjeseci proširen i dodatno uljepšan, kako bi do izražaja došle mnogobrojne kozmetičke usluge koje stručno osoblje ondje pruža.

 

RENOMIRANI BRENDOVI I TRETMANI U BEAUTY CENTRU TOUCH

Beauty centar Touch prati najnovije trendove koje definira poznati kozmetički brend Dermalogica, uz dvije inovacije; Intensive Moisture Balance kremu s poboljšanom formulom i čistač iz iste linije Intensive Moisture Cleanser. Oba proizvoda sadrže snažni BioReplenish kompleks koji hrani i obnavlja kožu.

Uz tretmane lica, najtraženiji su i tretmani za tijelo, čija popularnost naglo raste kako se bliže topliji dani. Maderoterapija, koju educirano osoblje izvodi u Beauty centru Touch otkako je ovaj tretman protiv celulita postao poznat u Hrvatskoj, postala je bogatija za još jednu oklagiju koja se zove skockica. Ova oklagija kombinira se sa svim ostalim oklagijama, a sada su rezultati s njome još bolji.

Za kraj, podjednako važne su i lijepe i njegovane ruke. U Beauty centru Touch napraviti možete i manikuru, i to s vrhunskim brendom lakova za nokte OPI, koji ondje predstavlja svoju najnoviju kolekciju Tokyo, u 12 prekrasnih nijansi inspiriranih zemljom u kojoj sunce izlazi i gradom koji nikada ne spava.Više o poznatom splitskom kozmetičkom salonu saznati možete na njegovoj web stranici, a o novostima koje donosi za ovo proljeće na Beauty centar ‘Touch’ Facebook stranici.

Link na članak – Beauty Centar Touch