…Touch tim

Home » O nama » …Touch tim

MONIKA MIŠE, kozmetičar i vlasnik

Svoju ljubav prema poslu kojim se bavim gradila sam kroz devet godina rada u kozmetičkim salonima. Logičan slijed bio je otvaranje vlastitog beauty centra u kojem svojim klijentima pružam stečene vještine, znanje i profesionalnost.

Kao osoba koja ulaže u sebe i prati svjetske kozmetičke trendove, stekla sam osim titule medicinski kozmetičar i titulu majstor kozmetičar. Također, ponosna sam vlasnica certifikata kao što su: Wellness terapeut, IBD gel technician, IBD acrylic technician, LCN concept pedikure, CLD ekstenzije trepavica, DERMAEPIL sugar epil system, LYCON precision waxing, Threading metoda…

Smatram da educirano osoblje ulijeva sigurnost i povjerenje, te čini odnos profesionalnim, što je ujedno i moja misija. 

Očekujem vas u Beauty centru …Touch

ANA HRGOVIĆ, kozmetičar

Završila sam srednju kozmetičku školu u Splitu. Dugogodišnja praksa i rad u struci omogućili su mi razvoj i usavršavanje profesije. 

Dio sam tima beauty centra …Touch, koji mi je omogućio da se i dalje educiram, napredujem i stječem nova znanja.

Mogu se pohvaliti znanjem medicinske pedikure, masaža, depilacije voskom i šećernom pastom, njegom lica i tijela…

Zadovoljstvo klijenata najveća mi je nagrada i dodatna motivacija za usavršavanjem.

ANA VEIĆ, kozmetičar

Završila sam srednju kozmetičku školu u Splitu. Velika ljubav prema poslu i dugogodišnji rad usadili su u mene kreativan, energičan, iskren i odvažan odnos prema svakom klijentu, pa tako i prema klijentima Beauty centra Touch.

Touch mi je omogućio dodatno educiranje i napredovanje, te dao osjećaj zadovoljstva i vrijednosti.

S ljubavlju radim medicinsku i estetsku pedikuru, tretmane lica, njegu tijela i depilacije.

Osmijeh klijenta najveća je nagrada za moj trud i rad.

LUCIJA ŽIŽIĆ, pediker

Završila sam srednju obrtničku školu u Splitu – smjer pediker. Praksa tijekom školovanja i dodatno usavršavanje omogućili su mi razvoj i u kozmetičkom dijelu posla.

Ponosna sam vlasnica certifikata ruske manikure, lycon precision waxing, završene akademije gel tehnike, medicinskih i relax masaža, ugradnje trepavica i certifikata za kozmetiku Dermalogica.

Svo vrijeme rada, stjecala sam znanja koja sam nastavila usavršavati i primjenjivati.

Dio sam tima Beauty centra Touch i obostrano poštovanje i ljubav prema kolegicama i klijentima, moja su motivacija za daljnje napredovanje.