…Touch Bonton

Home » O nama » …Touch Bonton

Rezervirajte svoj termin unaprijed, što je prije moguće. Veliki dio uspješnosti tretmana koji odaberete ovisi o vašoj opuštenosti ako i našoj pripremljenosti, stoga je vrlo važno da na zakazani tretman dođete barem desetak minuta ranije.
Pravodobnim dolaskom imat ćete vremena pripremiti se za tretman ritmom koji vama odgovara.
Pri rezervaciji termina najvažnije je javiti se na vrijeme jer jedino tako možete biti sigurni da ćete dobiti termin koji želite, stoga vas ljubazno molimo da rezervaciju željenog termina obavite telefonski, mailom ili osobnim dolaskom u naš Beauty Centar.

Ukoliko je posjet salonu sa popustom ili nagradom, svakako to napomenite kod rezervacije kako bi vam objasnili eventualne uvjete i pravila.

Zdrastveni problemi
Ukoliko imate neke zdravstvene probleme ili kronične bolesti molimo da to napomenete kod rezervacije tretmana ili terapeutu prije početka tretmana.
Neka zdravstvena stanja ili bolesti mogu prouzročiti kontraindikacije kod nekih tretmana ili upotreba kozmetičkih preparata, pa je svakako bolje to znati na vrijeme.
Prije izvođenja nekih tretmana, terapeuti će vas tražiti da ispunite dosje o svom zdravstvenom stanju temeljem kojeg će se donijeti zaključak o mogućnosti ili načinu izvedbe tretmana.

Nakit i vrijednosti
Kako bi izbjegli nepotreban stres, najbolje je da nakit i vrijednosti ostavite kod kuće. Ako pak dođete s vrijednim stvarima, molimo vas da ih pohranite na sigurnom mjestu. Za izgubljene stvari NE ODGOVARAMO.

Dress Code pravila
U našem salonu uvijek vas očekuje osobni paket opreme: ogrtač, ručnici, papuče, rublje za jednokratnu upotrebu, te ostala pomoćna oprema u kojoj ćete se osjećati potpuno sigurno i opušteno, a naši terapeuti će štititi vašu privatnost, na način da napuštaju prostoriju u kojoj će se odvijati tretman sve dok se ne smjestite na masažni stol, te će istu napustiti nakon tretmana kako biste se u privatnosti odjenuli.

Pušenje
U našem salonu nije dopušteno pušenje. Hvala vam što poštujete ovu odluku.

Plaćanje
Naplata se vrši po završetku vašeg posjeta salonu, a imate mogućnost plaćanja gotovinom, kreditnim karticama te uplatom na žiro-račun, a pravne osobe mogu dobiti R-1 račun.

Za rezervaciju programa koji čine više tretmana odjednom, potrebno je uplatiti 50% cijene rezervacije, a u slučaju kasnog otkazivanja programa uplata se ne vraća.