Beauty tretmani kao odlična ideja za djevojačku zabavu

Beauty tretmani kao odlična ideja za djevojačku zabavu

Odmah iza organizacije vjenčanja, možda najbitnija jest organizacija djevojačke zabave. Ona je mini uvod u dobar provod koji će uslijediti na sami dan vjenčanja, a običaj je organizirati ju s kumom i provesti u društvu najboljih prijateljica. U tu svrhu organiziraju se razni tulumi, putovanja i drugi prigodni programi, a odlična ideja za 100% žensko druženje je i dan ispunjen beauty tretmanima, uljepšavanjem, ali i relaksacijom.

Jednu savršenu djevojačku zabavu s beauty predznakom sada možete organizirati i provesti u splitskom Beauty centru Touch. Kako bi mladenke zauvijek zapamtile ovaj dan, u Beauty centru Touch pripremili su posebnu ponudu za mladu i njene prijateljice. Upravo ondje možete spojiti ugodno s korisnim, uljepšati se za vjenčanje i pritom dobro zabaviti.

Dok radite pedikuru ili manikuru, istovremeno možete uživati u osvježavajućem gin-tonicu, zajedno s prijateljicama odabirati nijanse lakova ili se na neko vrijeme maknuti i opustiti uz masažu. Tako na jedan dan, jedno popodne ili jednu večer, Beauty centar Touch postaje salon samo za vas, uz omiljeno piće, šampanjac, kolačiće, cvijeće, svijeće i opuštajuću atmosferu. Naposljetku, moguće je i organizirati fotografa da ovjekovječi ove zabavne trenutke djevojačkog provoda i osigurati pogodnosti za šminkanje na sam dan vjenčanja, za koje će zadužena biti Violeta make up. Zvuči dobro, zar ne?

Više o poznatom splitskom kozmetičkom salonu i tretmanima koje nudi saznati možete na njegovoj web stranici, a o novostima koje donosi za ovu jesen na Beauty centar ‘Touch’ Facebook stranici.

Link na članak – Beauty Centar Touch