Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.

Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.

King Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata.

Dualna kavitacija sa diodnim laserom putem istodobne  dvojne frekvencije kavitacije (28 kHz i 40kHz) i lipolitičkog djelovanja diodnog lasera vrlo učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

King shape tretmani su idealno rješenje modernog vremena jer su ugodni, rezultati su vidljivi odmah i ne zahtijevaju vrijeme oporavka. King shaping kombinira mehaničke rolere i vakuumski usis u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom. Zbog svog snažnog anticelulitnog učinka i osnažujući vlakna vezivnog tkiva, ove tehnologije su upotpunile proces ultrazvučne kavitacije u svrhu ljepše i zategnutije kože te lijepo oblikovanog tijela bez celulita.

Limfna drenaža – limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina. Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.

Maderoterapija – primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfe, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma.
Popularno nazvana ‘masaža oklagijama’ preporuča se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, straznjici, rukama, te trbuhu.
Preporuka je dolaziti u nizu od 10 tretmana svaki ili svaki drugi dan za najbolji rezultat.