Lijepa i zdrava koža lica preduvjet je ljepote. Mnogi vanjski čimbenici, nezdrava prehrana, stres i hormonalne promjene ostavljaju danak i narušavaju izgled kože. Lice je najizloženije i najosjetljivije područje, stoga pristup klijentu treba biti strogo induvidualan poštujući dobne razlike i stanje kože.

Razumijevajući uzroke i čimbenike  možemo ukloniti ili spriječiti neželjene manifestacije i poboljšati izgled kože.

Koža na raspolaganju ima mnoštvo sustava koji brinu za njezino zdravlje, ali razni utjecaji remete te sustave i narušavaju izgled.

Iako  genetika sa starenjem ima mnogo dodirnih točaka, važno je naglasiti da se starenje može usporiti pravilnim životnim stilom, njegom  izvana i iznutra i pravilnim odabirom tretmana.

Dobar odabir tretmana osnova je uspjeha stoga dobra procjena stanja kože je preduvjet izbora tretmana i kozmetičkog preparata.

Nakon razgovora s klijentom analizirati ćemo stanje metodom face mappinga. Na osnovu dijagnoze izabrati ćemo tretman koji će biti najučinkovitiji za klijenta.

Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacija raznih tretmana dovodi do željenog učinka.

Svjesni prirodnih zakonitosti kože i specifičnih potreba svakog klijenta,  na izboru imamo niz tretmana;

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA – nježna i bezbolna metoda uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epidermisa s ciljem uklanjanja raznih kožnih nepravilnosti poput sitnih bora, grube kože, hiperpigmentacija te manjih ožiljaka.

ULTRAZVUČNI PILING – radi pomoću stvaranja oscilacija visoke brzine, koje kožu čine glatkom, svježom i savršeno pripremljenom za primjenu preparata. bt-micro je snažan, kompaktan, lagan i iznimno učinkovit aparat, koji se može koristiti zasebno ili u spoju s drugim tehnologijama i tretmanima. 

VAKUUM  TERAPIJA – poboljšava cirkulaciju i drenažu, ojačava vezivno tkivo, izrazito pogodna kod edema lica i podočnjaka.

KING FACE – ova revolucionarna tehnologija vam omogućuje bezbolno, brzo i sigurno pomlađivanje kože lica. Najbolja je alternativa agresivnim kirurškim postupcima pomlađivanja.

OXYGEN

  • direktna primjena kisika na kožu u najvećoj mogućoj koncetraciji od 95%
  • koristi 3 različite tehnologije primjene kisika na kožu koje se koriste zasebno ili u kombinaciji
  • kisik se ubacuje pod pritiskom da najdbulje prodre u kožu
  • kisik direktno dopire do svih slojeva kože
  • uz kisik se istovremeno ubrizgavaju razne aktivne tvari za pomlađivanje kože
  • iznimno ugodan tretman, neagresivan, bez oporavka i komplikacija

DERMAPENtretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici.Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

ION ACTIVE TRETMAN – nova generacija profesionalnih tretmana u kojima se primjenom toplinske energije i visoke tehnologije optimizira prodiranje aktivnih sastojaka i postizu zadivljujuci rezultati.

PRO POWER PEEL – pomno osmišljeni koraci s kojima nestaju i najtvrdokornije mrlje. Potpuna prilagodljivost svakom pojedincu – najbolji je opis Pro Power Peel linije, a ovisno o izraženosti promjena, tipu kože i željenom rezultatu, stručnjak koji izvodi tretman odabrati će one proizvode koji formulacijama djeluju upravo na rješavanje trenutnog problema. Kemijski pilinzi jedna su od najpopularnijih profesionalnih usluga njege kože danas, jer mogu poboljšati kvalitetu, teksturu i boju kože.