Svi mi prečesto zanemarujemo one dijelove našeg tijela koji su izloženi velikim naporima, a to su ruke i stopala. Ruke su neprekidno podvrgnute ekstremnim razlikama u temperaturi, u dodiru s kemikalijama i zaronjene u grube deterdžente, dok naša stopala provedu veći dio dana zatvorena u cipelama koje imaju malo toga zajedničkog s anatomijom stopala.

Ne zaboravite da su ruke stalno izložene pogledima i odaju godine. Njegujte ih redovito jer često će baš pogledom na njih netko stvoriti prvi dojam o vama.

Stopala nisu izložena cijelu godinu, pa ih tijekom zime zapostavljamo. Dočekajte spremni njihovo prvo otkrivanje i pripremite ih na vrijeme za prve zrake sunca.

Pedikura – tretman koji vaša stopala čini ljepšim, a nogama daje osjećaj lakoće. Kvalitetna njega stopala tretira i prevenira probleme zadebljane kože, kao što su žuljevi i kurje oči, kao i urasle nokte i infekcije povezane sa tim problemima. Pedikura nam pomaže u pravilnom držanju tako da nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje. Kombinirana sa masažom stopala, pilingom,maskom ili parafinskom čizmom ima umirujući i relaksirajući efekt.

Manikura – kozmetički tretman za nokte i ruke. Sastoji se od uklanjanja i pogurivanja kožice, oblikovanja i poliranja noktiju, masaže ruku i nanošenje laka za nokte (po želji).

SPA pedikura i SPA manikura – opuštajući tretman za stopala i ruke u kojem se koriste proizvodi na bazi aromaterapije, a započinje ugodnom opuštajućom kupkom. Uz usavršavanje oblika nokta, odstranjivanja tvrde kože na stopalima i rukama, te njegom nokta i cuticula posebnim uljima, kremama i maskama ovi tretmani završavaju opuštajućom masažom, lakiranjem i ukrašavanjem noktiju.

Trajni lak – trajni lak ili drugim nazivom, soak off znatno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, najviše po trajanju. Specifičan je po tome što nakon nanošenja, može ostati na noktima i do dva tjedna.