MONIKA MIŠE, kozmetičar i vlasnik
Svoju ljubav prema poslu kojim se bavim gradila sam kroz devet godina rada u kozmetičkim salonima. Logičan slijed je otvaranje vlastitog beauty centra u kojem ću svojim klijentima pružiti vještine, znanje i profesionalnost.
Kao osoba koja ulaže u sebe i prati svjetske kozmetičke trendove stekla sam osim zvanja medicinski kozmetičar i zvanje majstor kozmetičar. Također, ponosni sam vlasnik certifikata kao što su: Wellness terapeut, IBD gel technician, IBD acrylic technician, LCN concept pedikure, CLD ekstenzije trepavica, DERMAEPIL sugar epil system, LYCON precision waxing, Threading metoda… Smatram da educirano osoblje ulijeva sigurnost i povjerenje, te čini odnos profesionalnim, što je ujedno i moja misija. Očekujem vas u Beauty Centru …Touch.

 

 

JELENA ČULIĆ, kozmetičar
Završila sam srednju kozmetičku školu u Splitu, te radom u svojoj struci kroz godine stjecala znanja koja sam nastavila primjenjivati, usavršavati, kao i usvajati nova u beauty centru Touch… u kojem  sam od početka njegovog rada.
Samopuzdana i nasmiješena osoba je lijepa osoba, upravo je to moj moto i misija, ali ljepota mog posla.
Učiniti da klijent izađe iz ovog salona sa smješkom na licu najveća je nagrada. Kao kozmetičar trudim se usavršavati, te sam vlasnik certifikata: lycon precision waxing, threading obrva, ruska-suha manikura i aplikacija gel laka, Patronus medical, te također certifikata za kozmetiku Dermalogica.

 

 

MIA VUKUŠIĆ, kozmetičar
Završila sam srednju kozmetičku školu u Splitu, gdje sam se tijekom cijelog školovanja obučavala slijedeći svoju mentoricu Moniku Miše u čijem beuty centru Touch… i danas radim. S ponosom mogu reći da sam savladala veliki broj vještina, te i dalje spremno učim, što moj posao i čini posebnim za mene.
Važan faktor je naučiti pristupiti svakom klijentu individualno i prijateljski, u isto vrijeme vodeći se profesionalnošću. Ponosni sam vlasnik certifikata: lycon precision waxing, threading obrva, ruska-suha manikura i aplikacija gel laka, patronus medical, Dermalogica.

 

 

 

ANA HRGOVIĆ, kozmetičar
Završila sam srednju kozmetičku školu u Splitu. Dugogodišnja praksa i rad u struci omogućili su mi razvoj i usavršavanje profesije. Dio sam tima beauty centra Touch koji mi je omogućio da se i dalje educiram, napredujem i stječem nova znanja. Mogu se pohvaliti znanjem medicinske pedikure, masaža, depilacije voskom i šećernom pastom, njegom lica i tijela…
Zadovoljstvo klijenata najveća mi je nagrada i dodatna motivacija za usavršavanjem.